Nyheder


Cykelpippet Egon

6. april 2017

I den her udgave af Pippet opfordrer Anders dig til at deltage i "Vi cykler på arbejde", du kommer med til rollespil i den store skov, du kan læse om børn der får "holdkæft bolsjer" af biblioteket, når de har læst 50 sider. Og så kan du læse om Herstedlund Skoles samarbejde med Albertslund Boligsociale Center, der sætter nye skibe i søen. Og har du lyst til at være en af vores nye netværksledere, så tag også lige et kig i pip. Bagsiden handler om vores egen grønne byfest "Grøn Dag" - tag familien med...   .

Læs mere

Introdag d. 6. marts 2017 for nyansatte

10. januar 2017

Den næste introdag for nye medarbejdere bliver afholdt den 6. marts 2016 kl. 08:45. Her får  nye medarbejdere mulighed for at møde andre nyansatte,
høre om kommunen og komme rundt på en guidet tur i Albertslund. Giv gerne
besked til dine nyansatte medarbejdere, og henvis dem evt. til fanen 'Ny
medarbejder'.

Introdag for nye medarbejder

Læs mere

Oplev luciaoptog

7. december 2016

Igen i år har du mulighed for at fejre luciadagen og opleve luciaoptog med 5. klasseeleverne fra Herstedlund Skole flere steder i byen. For eksempel kl. 10 på Albertslund Rådhus

Læs mere

Pippet synger som aldrig før

25. november 2016

Novemberudgaven af Pippet er en særlig musikudgave, hvor vi prøver at hitte ud af, hvordan det er gået til, at vores lille vestegnsby er blevet en stor dansk musikby. Vi har besøgt Bakkens Hjerte, og talt med nogle af de danske kunstnere, der har rod i Albertslund.

Læs mere

Inspirationsoplæg om samskabelse

26. oktober 2016

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde med byens borgere, virksomheder og frivillige organisationer? Og har du mod på at sætte egne ideer og erfaringer om samskabelse i spil, når vi igangsætter et interaktivt samskabelses-laboratorium på Albertslund Rådhus? Så kom til inspirationsoplæg om samskabelse ved Jens Ulrich Pedersen d. 29.november klokken 14-16 i Kantinen på Albertslund rådhus.

Læs mere

Bredt budgetforlig i Albertslund Kommune

4. oktober 2016


Fem ud af kommunalbestyrelsens syv partier står bag budgetaftalen for 2017. 

Læs mere

Lancering af Office 365

26. september 2016

I midten af oktober går Albertslund Kommune i luften med Office 365.

Læs mere

Kurser i Mit Forventede Regnskab og Lønsimulering

8. september 2016

Kurset tilbydes medarbejdere som skal benytte MFR og lønsimulering til økonomiopfølgning og budgetlægning på løn og drift. Kurset er et grundlæggende kursus og for nybegyndere af systemet. De medarbejdere/ledere som allerede har tilmeldt sig hos deres respektive økonomikonsulenter skal IKKE tilmelde sig her.

Læs mere