Gå til hovedindhold

I praktik som borgmester

I uge 18 har Nick Erik Lemmon Larsen fra 8.B på Herstedlund Skole været i praktik hos borgmester Steen Christiansen. Opholdet har budt på lidt af hvert, og det sætter Nick ord på her på medarbejdersiden

02. maj 2024
  • Læs op

Indhold

    Her sætter Nick ord på ugen og giver os en overordnet gennemgang af ugen som borgmesterpraktikant:

    En uge som borgmester har virkelig gavnet min forståelse for, hvad det egentlig vil betyde at være borgmester og sidde for bordenden med dagsordenen for kommunen. Første dag var vi forbi FGU, anden dag var med møde kl. 07.30 om erhverv samt mange møder og en presset, fyldt blære pga. meget varm kakao - og maven fyldt med croissanter. Tredje dag bød på møder med diverse formænd for FGU Vestegnen, virtuelle møder og direktørmøder. Det har været en virkelig læringsfuld uge med politik på dagsordenen, som jeg har været glad for, og nu kan bruge til at engagere mig endnu mere. Dog har jeg sommetider lige skullet have fortalt, hvad det konkrete emne handlede om. 


    Så hvis du kan lide politik og ikke er bange for at sige noget højt, så vil jeg klart anbefale at søge et erhvervspraktikophold hos borgmesteren eller måske hos en folketingspolitiker.


    Tak for denne gang.

    Sidst opdateret: 2. maj 2024