Test en elcykel


... og få en flyvende start på en sundere hverdag. Albertslund Kommune udlåner i perioden 1. april 2014 til 1. marts 2016 elcykler ud i tre måneder ad gangen til medarbejdere, der er bilister og har over 5 km til arbejde.

Transport9

Har du lyst til at opleve en hverdag, hvor du:

Hurtigt og komfortabelt kommer til og fra jobFår daglig motion – med eller uden sved på pandenSpringer bilkøerne over og kører lige til dørenFår flere lommepenge – og bruger færre benzinpengeIkke udleder CO2, når du transporterer dig til og fra arbejde

Så gå ind på www.testenelcykel.dk og tilmeld dig kampagnen frem til 1. marts 2016.

Indhold i kampagnen

Du låner en elcykel og kører mest muligt på den i 3 måneder. I prøveperioden konkurrerer du med andre har testpersoner om at køre flest kilometer og flest ture på elcyklen. Der er fine cykelpræmier på spil til vinderne. Cykelturene kortlægges via en app, som du henter ned på din telefon.

Kampagnesite
På websitet www.testenelcykel.dk kan du:

Læse mere om kampagnen og din mulighed for at teste en elcykel.Se dine kørte ture og din placering på ranglisten.Læse mere om konkurrencen og se de fine cykelpræmier.Se den låneaftale, som du underskriver.Blive inspireret af andres erfaringer med at køre elcykel.

Derfor er vi med
Albertslund Kommune deltager sammen med andre kommuner og hospitaler i Region Hovedstaden i kampagnen "Test en elcykel" for at bidrage til at udbrede brugen af elcykler. Det gør vi for at øge medarbejdernes sundhed og trivsel, og nedbringe trængslen og CO2-udledningen knyttet til transport.