2. Brug engagerende tekst, billeder og videoer


Visuelle medier, som billeder og videoer, får mere opmærksomhed og er med til at få din besked til at skille sig ud i Nyheder. Derfor er det godt at den engagerende tekst kompagniers af billede eller video.

• Livsstilsbilleder, som dem, du ser fra dine venner på Facebook, er altid engagerende. Prøv at dele billeder af det i ”har at byde på” eller billeder af borgerne, der nyder godt af jeres tjenester.


• Facebook mener man skal holde sine opslag på mellem 100 og 200 tegn for at få mere interaktion. Korte og koncise opslag får nemlig en bedre modtagelse og er lettere at konsumere. Men i realiteten handler det om at skrive gode tekster, folk har lyst til at læse. Prøv dig gerne frem og lad dig ikke låse fast i en bestemt tankegang. Hvis dit budskab har brug for en længere tekst, eller du har en interessant historie at fortælle, skal du ikke være bange for at skrive en længere tekst.


• Mange steder virker semi-lange og længere opslag rigtig godt, det er især sider med specialiseret indhold til dedikerede følgere. Så lad dig ikke afskrække hvis opslaget bliver for langt - det kommer helt an på opslaget. Kan du fortælle en god historie eller fortælle gribende om en scene på et billede, og det tager mange ord - så gør det – men husk at evaluer indsatsen!

 

Her er et godt eksempel på informativ og engagerende tekst, akkompagneret af et godt billede. Det er gerne indholdet der skal inspirere, og ikke formen ved at der opfordres til handling. 
Brug gerne noget tid på at forstå hvad ens budskab er og hvorfor borgerne (eller dine naboer) vil kunne få glæde af lige netop dit opslag.