Om designet

Albertslund Kommunes visuelle identitet består af logo, farver, skrifter samt silhuetter. Her kan du se retningslinjerne for designet.


Om designet - Albertslund Kommune

Designguide

Her finder du designguiden som du kan give til en grafiker. Husk at tage en snak med Kommunikationsenheden før du går i gang med at få layoutet en publikation eller lignende.

Se og download designguiden her

Farver

Se designguiden for de farver som designet tillader. Husk at silhuetterne er knyttet til en farve. Det er altså ikke muligt vælge en anden farve til en silhuet end den der er angivet.

Skrifttyper

I Albertslund Kommunes grafiske system arbejde vi gennemgående med to skrift typer 'Open sans' og Georgia.

Open sans bruges til titler, overskrifter, navne, links, faktabokse med mere.

Open sans er en sans serif, og er tegnet af Steve Matteson for Google og udgivet under 'open license' af Google. Link til at downloade 'open sans'

Georgia bruges til brødtekst, citater, mellemrubrikker og lignende.

Logo

Albertslund Kommunes logo findes i en dansk og engelsk version. Logofilerne ligger på P-drevet i Designmappen. Herfra kan du hente dem og sende dem til en samarbejdspartner.

Det er også muligt at få lavet sublogo, for eksempel til decentrale institutioner. Det vil sige at I kan få jeres eget logo der matcher kommunens visuelle identitet. Kontakt Kommunikationsenheden for at høre mere om hvordan I gør og hvad det koster.