Annonceringspakker muligheder - Ofir


Minimumspakken:

I den nye kontrakt med Ofir bruger  vi som standard Minimumspakken til annoncering til kr. 1.400. (tidligere 1700 kr.)

Denne pakke består af eksponering på:
Ofir, www.albertslund.dk , www.jobnet.dk, Albertslund Posten samt 2 øvrige medier fra Ofir jobunivers i op til 35 dage. De 2 øvrige medier bliver valgt ud fra hvilken stilling det er, så der kan eksponeres i de relevante medier.

Eksempel på hvordan annoncen ser ud ved første blik på ofir.dk med minimumspakke:

 

Øvrige pakker kan tilkøbes:

Medium pakken:

Jobannoncen eksponeres på Ofir.dk med høj placering, samt på Facebook og Linkedin. Annoncen vises desuden på 5 andre relevante lokalmedier, fag- og branchewebsites og onlinemagasiner op til 60 dage. kr. 3.096,50.

Eksempel på hvordan annoncen ser ud ved første blik på ofir.dk med mediumpakke:

Premium pakken:

Jobannoncen eksponeres på Ofir.dk med fremhævet topplacering, samt på Facebook, Linkedin, Google og ved målrettet bannerannoncering. Annoncen vises desuden på 7 andre relevante lokalmedier, fag- og branchewebsites og onlinemagasiner op til 60 dage. kr. 4.496,50.

Eksempel på hvordan annoncen ser ud ved første blik på ofir.dk med premiumpakke:

Premium+ pakken:

Jobannoncen eksponeres på Ofir.dk med fremhævet topplacering, samt på Facebook, Linkedin, Google og ved målrettet bannerannoncering. Annoncen vises desuden på StepStone eller Jobfinder samt på 10 andre relevante lokalmedier, fag- og branchewebsites og onlinemagasiner op til 60 dage kr. 7.996,50.

Yderligere i pakkerne er der udsendelse til Ofirs matchende jobagenter inden for max. 24 timer efter registrering og udsendelse til kandidater i Ofirs CV-database, som matcher stillingen.