Annonceringspakker muligheder - Ofir

Albertslund kommune har pr. 1. august 2016 indgået nyt samarbejde med Ofir vedr. stillingsannoncering. Kontrakten med Jobindex udløber den 31.juli 2016. Dog bruger vi fortsat Emply til håndtering af kandidater og ansøgninger.


Minimumspakken:

I den nye kontrakt med Ofir bruger  vi som standard Minimumspakken til annoncering til kr. 1.400. (tidligere 1700 kr.)

Denne pakke består af eksponering på:
Ofir, www.albertslund.dk , www.jobnet.dk, Albertslund Posten samt 2 øvrige medier fra Ofir jobunivers i op til 35 dage. De 2 øvrige medier bliver valgt ud fra hvilken stilling det er, så der kan eksponeres i de relevante medier.

Eksempel på hvordan annoncen ser ud ved første blik på ofir.dk med minimumspakke:

 

Øvrige pakker kan tilkøbes:

Medium pakken:

Jobannoncen eksponeres på Ofir.dk med høj placering, samt på Facebook og Linkedin. Annoncen vises desuden på 5 andre relevante lokalmedier, fag- og branchewebsites og onlinemagasiner op til 60 dage. kr. 3.096,50.

Eksempel på hvordan annoncen ser ud ved første blik på ofir.dk med mediumpakke:

Premium pakken:

Jobannoncen eksponeres på Ofir.dk med fremhævet topplacering, samt på Facebook, Linkedin, Google og ved målrettet bannerannoncering. Annoncen vises desuden på 7 andre relevante lokalmedier, fag- og branchewebsites og onlinemagasiner op til 60 dage. kr. 4.496,50.

Eksempel på hvordan annoncen ser ud ved første blik på ofir.dk med premiumpakke:

Premium+ pakken:

Jobannoncen eksponeres på Ofir.dk med fremhævet topplacering, samt på Facebook, Linkedin, Google og ved målrettet bannerannoncering. Annoncen vises desuden på StepStone eller Jobfinder samt på 10 andre relevante lokalmedier, fag- og branchewebsites og onlinemagasiner op til 60 dage kr. 7.996,50.

Yderligere i pakkerne er der udsendelse til Ofirs matchende jobagenter inden for max. 24 timer efter registrering og udsendelse til kandidater i Ofirs CV-database, som matcher stillingen.