Rollebien - Bilagsbehandling

Økonomi og Stab tilbyder kurser i bilagsbehandling i Rollebien


I 2015 til udbyder Økonomi og Stab 2 kurser i bilagsbehandling i Rollebien.

Det første af kurserne (12.august) er målrettet nyansatte samt medarbejdere, som endnu ikke er blevet introduceret til bilagsbehandling i Rollebien. Der bliver taget udgangspunkt i konkrete faktuarer som ligger i kursisternes indbakke.
På kurset vil du bl.a. lære om fakturabehandling, fremsøgning af regninger, omposteringsbilag og udgiftsbilag.

Målgruppen: Hovedsageligt administrative medarbejdere som skal arbejde med bilagsbehandling, fakturabetaling og posteringer i økonomisystemet og ikke tidligere har været introduceret til Bilagsbehandling i RolleBi'en.
Indhold: Du vil bl.a.lære at betale regninger via RolleBien, fremsøge betalte/ubetalte regninger i Kommunen, hvordan man laver omposteringer samt opretter udgiftsbilag.

Kurset d. 14. oktober vil henvende sig til medarbejdere som allerede har en vis rutine i RolleBien. Det vil være et "opfriskningskursus", hvor brugernes via deres egen erfaring med arbejdet med RolleBi vil sætte dagsordenen for kurset.

Begge kurser er af 3 timers varighed med maksimalt 12 deltagere.

NB: Grundet lavere deltagertilslutning udbydes kun et nybegynderkursus i foråret. Derfor vil vi anbefale at nye medarbejdere der har behov for et kursus og som ikke kan vente på kursusultimo marts, skriver en mail til en af de nedenstående medarbejdere. Så vil vi se om det er muligt at samle en lille gruppe kursister, hvis der er behov for det.

Tilmeldingsfristen: Senest en uge før selve kursets afholdelse.

Tidspunkt: Kl. 9-12

Kursussted: KB-Salen

Tilmelding: Skal ske via tilmeldingsblankettet nederst på siden

Har du spørgsmål til kursusindhold og målgruppe er du velkommen til at kontakte:
Kirsten Rechendorff: kirsten.rechendorff@albertslund.dk
Jesper Hansen: jesper.dichmann@albertslund.dk

Spørgsmål vedr. kursus-sitet og tilmelding rettes til Aaliya Erfan Changezi via mail aaliya.erfan.changezi@albertslund.dk eller på telefon 43687626.

f.eks. Kontorassistent
f.eks. ØS-sekretariat
f.eks. Økonomi og Stab