Miljø


"Tænk globalt og handl lokalt"

 Det har i mere end 20 år været overskriften på et mangfoldigt miljøarbejde i Albertslund Kommune. Som leder og medarbejder er du en del af det. Se filmen, der viser hvordan det lokale miljøarbejde tager sig ud.

Miljøarbejdet i praksis

Miljøarbejdet i kommunen er enkelt, og består af de otte emner i 'miljøblomsten'. Som medarbejder har du et medansvar for en grøn hverdag på din arbejdsplads. Det betyder, at du skal overholde de retningslinjer og bruge de gode råd, der er beskrevet for hver af emnerne i miljøblomsten. Derudover handler det om at tænke miljø ind i sin kerneopgave.

Miljoeblomst .graa .m .logo (medarbejderside)

Der er direkte forbindelse fra kommunens miljøpolitik og forpligtende aftaler på miljøområdet og til miljøblomsten. Læs mere om, hvad miljøarbejde i praksis betyder for dig og din arbejdsplads.

Miljøarbejdet sat i system

Kommunens miljøarbejde er sat i system. Det betyder, at hver arbejdsplads har en miljørepræsentant og en miljøhåndbog. Hver arbejdsplads har også et miljømål, og kommunen har nogle fælles miljøindsatser. Det er lederen på din arbejdsplads, der er ansvarlig for, at miljøarbejdet lever op til de krav, der er i kommunen. Læs mere om, hvordan miljøarbejdet er sat i system.