Hjælp til RolleBien


Password

Taster du forkert password tre gange bliver der låst for adgangen til RolleBien. Hvis du kan huske dit password, vil det være muligt at logge ind igen efter en time. Hvis du har glemt dit password skal du sende en mail til os.callcenter@albertslund.dk for at få tilsendt et nyt password.

 

 

 

Her kan du finde vejledning til nye funktioner der implementeres i bilagsmodulet i RolleBi samt generelle nyheder og informationer vedr. driften af RolleBi.

Driftsinformation

14.02.2017:Efter en ny release får mange brugere fejlmeddelelsen "Saldo er ikke nul", når de i godkenderskærmen vil bogføre en faktura, som indeholder en kreditlinje. KMD arbejder på at løse problemet.

14.02.2017:Rollebaseret Indgang er ramt af problemer med hvid skærm, Siden kan ikke vises og lignende. KMD arbejder på sagen.

13.02.2017: Det er i øjeblikket ikke muligt, at køre egne rapporter, herunder rapporter i MFR. KMD arbejder på sagen og vender tilbage når sagen er løst. 

16.07.2016: RolleBi er pt. meget ustabilt. Der arbejdes på sagen.

02.11.2016; Det er ikke muligt at vedhæfte filer på udgiftsbilag ligesom det heller ikke er muligt at få vist vedhæftede bilag på e-fakturaer i KMD Opus Økonomi. 

 

 Nyheder 

15.12.2016: Ændret visning af dokumenter i rapportedelen i RolleBi. Læse mere her.

11.10.2016: "Den Lille Mand-Ikonet" er forsvundet!

KMD har ændret layoutet i bilagsindbakken.Tidligere var der et lille ikon med en mand på alle bilag, som kun lå hos dig og derfor kun du kunne se. Nu kan man kun regne med at se manden på bilag, som er gemt og reserveret.Vi anbefaler, at man sorterer sin bilagsindbakke på overskriften "Opgavetekst". Bilag, som kun ligger hos dig, har opgaveteksten Godkend…..

12.09.2016: Der vil blive implementeret et nyt Bilagskontrol-modul i RolleBi onsdag d. 14. sept. Dette modul vil erstatte den tidligere "Stikprøvekontrol". Vejledning til det nye modul kan du finde i "RolleBi - Vejledninger".