6. Planlæg dine opslag

Facebook er den største sociale platform i Danmark og vil oftest være den du kan nå flest borgere igennem. Der er i Danmark ca. 3,4 millioner profiler, hvilket svarer til en stor del af befolkningen. Derved kan man sige at Facebook er Hr. og Fru Danmark-platformen. Heri ligger også styrken i Facebook, da du potentielt set kan få flest mulige borgere i tale.


For bedre at tilrettelægge din tid kan du planlægge dine opslag på forhånd og planlægge kommende sæsonbegivenheder og aktiviteter.

• Du kan planlægge dine opslag ved blot at klikke på Offentliggør nederst til højre i delingsværktøjet på din side. Her kan du både oprette en kladde, baguddatere og planlægge dit opslag.
• Planlæg dine opslag til et tidspunkt, hvor de fleste af dine fans er online. Du kan finde ud af, hvornår dine fans er online, ved at gå til fanen Indblik  og finde fanen Opslag Når dine fans er online.
Når du har planlagt et opslag, kan du administrere dine planlagte opslag ved at gå op øverst på din side og vælge Værktøjer til Offentliggørelse og derefter vælge Planlagte Opslag.

(VIGTIGT: Til dig der skal til at planlægge opslag)